Day 31

En ondertussen gaat de voorlaatste week van mijn stage bij Crazy Monkey in, het is echt al voorbij gevlogen! Maar het is niet omdat mijn laatste weken ingaan dat ik rustig kan uitbollen, integendeel… Dit kon ik vandaag al ervaren, want m’n stagebegeleider had het nieuwe spel nog wat getest het voorbije weekend, en had nog een hele waslijst met To-Do’s opgesteld. Ik heb eerst nog wat verder gewerkt aan het menu, waar ik vrijdag dacht bijna mee klaar te zijn. Niets was minder waar natuurlijk want vrijwel meteen botste ik weer tegen enkele problemen. Gelukkig was alles tegen de middag opgelost zodat ik toch nog enkele To-Do’s heb kunnen wegwerken, maar het einde is nog lang niet in zicht…

Restoring_sanity_sign_-_The_end_isn't_near

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *