Day 36

In het voorbije weekend heb ik een antwoord gekregen van de ontwikkelaars van het platform dat ik in ons spel moet steken. Helaas was het niet zo’n grote hulp, eerder een stap achteruit… De ontwikkelaar had eigenlijk niet veel te zeggen behalve dat ze hun platform nog niet hadden geïntegreerd in Unity en dat ik het eens met vul hier een functienaam die totaal nietszeggend is in moest proberen. Aangezien hulp niet uit de lucht ging komen vallen ben ik zelf nog op zoek gegaan naar mogelijke oplossingen. En mét succes, want na enkele pogingen kreeg ik plots te zien wat ik zou moeten zien. Het was verrevan perfect want behalve in de weg staan deed het nog niet veel. Maar het was een begin, nu had ik toch al een goed startpunt. En doorheen de dag kreeg het nutteloze blok reclame – kinderstapje voor kinderstapje – meer en meer functionaliteit…

stap voor stap

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *