Day 40!!! Special thanks goes to…

De laatste dag, het is dus echt wel voorbij gevlogen! Het waren 40 leuke en leerrijke dagen (de ene al wat leuker en leerrijker dan de andere). Vandaag heb ik nog een laatste hand gelegd aan de code die ik gisteren ben beginnen schrijven en heb ik de nodige uitleg gegeven over de opbouw van de code aan anderen zodat zij eventueel ook nog aanpassingen kunnen doen. Vandaag heb ik ook m’n eindevaluatie gehad, en deze was blijkbaar ook positief! Hoewel ik me echt amuseerde op m’n stage en dat ik graag ging, valt er toch wel een blok stress weg. Enkel de stage en het eindwerk stonden nog tussen mij en m’n diploma, daar is nu al de helft van weggevallen! Niet dat ik nu tijd heb om te rusten, want nu ga ik me volledig moeten focussen op mijn eindwerk… Hiervoor ga ik vanaf volgende week naar een ander bedrijfje in Brussel, en omdat ik daar ook een Logboek voor moet bijhouden, heb ik besloten om daar ook over te bloggen!

Verder wil ik de mannen van Crazy Monkey Studio’s nogmaals bedanken voor de geweldige stage, het was leuk om jullie te leren kennen, ik heb echt veel geleerd van jullie, … Met jullie ben ik met mijn spreekwoordelijke “Gat” in de spreekwoordelijke boter gevallen”! Thanks dudes!

Thank you

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *